Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 08 maart 2016 @ 15:31 door Travelboy , 1033 keer bekeken

De naamsverandering van Jetair naar TUI zal in november afgerond zijn, zo meldt het bedrijf dinsdag. "De naamsverandering past in een strategisch plan om de Belgische reisorganisator sterker te maken", luidt het. Onder meer een complete restyling en een breder en diverser aanbod moeten dat bewerkstelligen.

 

De Duitse moedermaatschappij van Jetair, de TUI-groep, had in mei vorig jaar al aangekondigd dat ze al haar merken in Europa onder dezelfde merknaam zou brengen. Na het Nederlandse Arke, dat vorig jaar al succesvol van naam veranderde, is nu dus onder meer ook het Belgische Jetair aan de beurt.

 

De naamsverandering heeft niet alleen betrekking op de merknaam Jetair (touroperator), maar ook op Jetairfly (luchtvaartmaatschappij) en Jetaircenter (reisagentschappen). De andere merken van TUI-Belgium (Sunjets.be, VIP Selection en VTB Reizen) blijven onder hun huidige merknaam bestaan.

 

"De naamsverandering geeft ons bedrijf de unieke kans om zich nog breder te positioneren, te blijven innoveren en dus meer reizigers te inspireren", zegt Elie Bruyninckx, topman van TUI in België, Nederland en Frankrijk. "Dit laat ons toe om verder te groeien door een verruiming van ons vakantieaanbod."

 

De "omvangrijke rebranding en restyling" van Jetair wordt momenteel nog voorbereid. Hoeveel Jetair daar precies in investeert, wil het bedrijf niet zeggen, maar volgens woordvoerder Hans Vanhaelemeesch gaat het om een "aanzienlijk budget". De naamsverandering zal pas in november afgerond zijn, maar nu al vliegen de eerste Jetairfly-vliegtuigen rond met het TUI-logo.

 

bron: www.beursduivel.be/Beursnieuws/79044727/Naamsverandering-Jetair-in-november-afgerond.aspx


 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.