Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 14 juli 2016 @ 23:56 door Travelboy , 1077 keer bekeken

Transavia promoot samen met TripAdvisor de nieuwe beoordelingssite voor luchtvaartmaatschappijen om passagiers te stimuleren openhartige feedback te geven over hun vliegervaring.

Transavia is de grootste lowcostmaatschappij in Europa die een samenwerkingsverband aangaat voor de nieuwe beoordelingssite van TripAdvisor. Deze site is in lijn met de ambitie van Transavia om de meest betaalbare en toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa te worden. “Open en transparante communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Dankzij deze beoordelingssite kunnen passagiers hun reis nog makkelijker beoordelen,” aldus Paul de Raad, hoofd Marketing en eCommerce bij Transavia.

“We zijn een groot voorstander van het pro-actief verzamelen van feedback en ervaringen van onze klanten. Zo kunnen we onze producten steeds verder verbeteren en nog meer afstemmen op de behoefte van onze klanten. We hebben al een flinke actieve klantenbasis op onze socialmediakanalen en bereiken wekelijks meer dan 4 miljoen mensen; onze volgers op Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp zijn zeer betrokken. Met de vluchtbeoordelingen op TripAdvisor kunnen we de relatie met onze klanten versterken, omdat we waar nodig ook reageren op vragen die worden gesteld op beoordelingssite,” verklaart De Raad. Transavia stuurt passagiers na hun vlucht een uitnodiging om hun ervaringen te delen op Tripadvisor.

“We helpen reizigers te bepalen welke vluchtopties de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden door openhartige beoordelingen en foto’s van reizigers en gedetailleerde informatie over voorzieningen beschikbaar te stellen,” aldus Andrew Wong, hoofd Airline Review Partnerships bij TripAdvisor Flights. “Door passagiers te vragen hun ervaringen te delen, kan Transavia reizigers over de hele wereld de informatie bieden die ze nodig hebben om bij hun maatschappij te boeken.”Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.