Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 12 december 2016 @ 22:10 door Travelboy , 861 keer bekeken

Reisorganisatie Corendon slaat de handen ineen met luchtvaartmaatschappij Ryanair. Vanaf april biedt Corendon reizen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van vluchten van Ryanair

 

Dat meldde Corendon-topman Steven van der Heijden maandag tijdens een presentatie van de toekomstplannen van het bedrijf in Amsterdam. Het is volgens Van der Heijden voor het eerst dat Ryanair een dergelijke samenwerking met een reisorganisatie aangaat.

 

De aankondiging volgt kort op een soortgelijke overeenkomst die Corendon-concurrent TUI Nederland sloot met easyJet. Volgens Van der Heijden is de samenwerking tussen Corendon en Ryanair vooral gericht op vakantievluchten. Bij easyJet en TUI gaat het volgens hem met name om stedentrips.

 

Een van de redenen om met Ryanair in zee te gaan is het feit dat Corendon nu niet vanaf luchthaven Eindhoven vliegt. Ryanair vliegt op zijn beurt vanaf de Brabantse luchthaven op circa tien bestemmingen waar Corendon als reisorganisatie actief is.

 

Ibiza, Mallorca, Malaga en Faro zijn de eerste vier bestemmingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vluchten van Ryanair. Mocht de samenwerking succesvol zijn dan is de kans groot dat meer bestemmingen worden toegevoegd. Dat kan volgens de Corendon-topman al deze zomer.

 

bron: www.parool.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.