Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 02 juni 2016 @ 15:19 door Travelboy , 910 keer bekeken

De Ierse vliegtuigmaatschappij past haar tarieven voor ruimbagage aan. Voorheen waren er 108 verschillende tarieven, na de aanpassingen zijn dat er zes. De nieuwe tarieven zijn onderdeel van het ‘Always getting better’ programma van Ryanair.

 

Vanaf vandaag betalen passagiers die een binnenlandse vlucht van korter dan twee uur maken vijftien in plaats van dertig euro voor vijftien kilo bagage en voor twintig kilo bagage geldt een korting van 38%. Reizigers op vluchten van korter dan drie uur besparen voortaan zeventien procent bij het meenemen van vijftien kilo bagage. Voor twintig kilo bagage geldt een besparing van dertien procent. Passagiers die een vlucht van langer dan drie uur maken, gaan er niet op vooruit. De Ierse prijsvechter schat dat de korting op 92% van de passagiers van toepassing is.

 

Het onderscheid tussen prijzen naarmate het tijdstip van vertrek naderde komt te vervallen, net als de prijsverschillen van ruimbagage in de tijd van het jaar. Daarnaast is het vanaf vandaag mogelijk om tot drie uur voor vertrek via de app van Ryanair een koffer bij te boeken.

 

bron: www.travelpro.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.