Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 maart 2016 @ 01:52 door Travelboy , 900 keer bekeken

Of het nu gaat om reizigers die spontaan willen ontsnappen aan het grijze winterweer in Nederland of gezinnen die hun zomervakantie plannen: pakketreizen zijn populair en zijn sinds kort ook gemakkelijk te boeken vanaf vliegveld Weeze, direct over de grens tussen Venlo en Nijmegen. Bekende touroperators zoals alltours bieden interessante pakketreizen aan. Klanten hoeven zich nergens zorgen over te maken en profiteren van lage prijzen.
 
Het principe van een pakketreis is simpel: vakantiegangers hoeven alleen de bestemming uit te kiezen, de prijs categorie en of het bijvoorbeeld een actieve- of strandvakantie moet zijn. De touroperator zoekt vervolgens naar goedkope vluchten, transfers en hotels. En dit alles is mogelijk met Rynair vanaf vliegveld Weeze, in plaats van met een charter- of lijnvlucht.
 
Het concept slaat goed aan: steeds meer mensen willen vanaf de luchthaven Weeze op vakantie. Goedkoop parkeren en goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer vanuit Nederland, zijn extra argumenten die voor Weeze pleiten.
 
Een van de aanbieders van pakketreizen vanaf Weeze is alltours Flugreisen GmbH met het merk alltours-X. Stefan Suska, hoofd corporate communicatie, spreekt van een grote acceptatie van het aanbod: "We zijn zeer tevreden met de toename van klanten die een pakketreis vanaf Weeze met Ryanair boeken.” Het boeken van een voordelige vakantievlucht met Ryanair vertaalt zich vaak in de prijs, zegt Suska: “De door ons automatisch bijgeboekte bagage hoeveelheid van 15 kilo per persoon, plus de handbagage van 10 kilo per persoon, is ook een goed verkoopargument. Het is voor ons veelal mogelijk duidelijk lagere tarieven te bieden dan bij andere reisorganisaties met chartervluchten.”
 
Of het nu gaat om een gezinsvriendelijk hotel, een accommodatie voor sportliefhebbers of een spontane citytrip: pakketreizen met Ryanair vluchten zijn te boeken in verschillende varianten. Bij vragen over online inchecken of bagage helpt de touroperator snel en gemakkelijk de klant.
 
Positieve ervaringen hebben ook Jasmin Taylor, directeur van JT Touristik GmbH en Pascall van Mastrigt-Kempen, directeur verkoop & marketing bij LMX Touristik. Beide touroperators bieden ook pakketreizen aan met Ryanair vanaf Weeze en spreken van goede boekingen. “Bij onze klanten slaat het aanbod goed aan. Dit komt zeker ook omdat klanten van JT Touristik, 20 kg bagage kunnen meenemen, dat is in de prijs inbegrepen. We zijn ervan overtuigd dat de aanbiedingen met Ryanair in de toekomst populair zullen zijn bij onze klanten", zegt Jasmin Taylor.
 
Ook LMX Touristik spreekt van grote interesse in pakketreizen vanaf Weeze: "De boekingen stijgen bij ons nog steeds en dat is heel mooi", zegt Pascall van Mastrigt-Kempen. 15 kilo bagage is voor onze klanten inclusief. De marketing expert is ervan overtuigd dat de nieuwe Ryanair zomerbestemmingen voor extra boekingen gaan zorgen: "We kijken uit naar nieuwe bestemmingen zoals bijvoorbeeld Malta."
 
Stefan Suska legt uit dat pakketreizen vanaf Weeze niet alleen voor vakantiegangers economisch interessant zijn: "Voor veel Duitse en Nederlandse reisbureaus in de omgeving van de luchthaven Weeze zijn ze een manier om hun omzet te verhogen. De markt is groot, ongeveer 40 procent van alle vakantiegangers kiest voor pakketreizen.”
 
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.