Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 20 april 2016 @ 05:07 door Travelboy , 1158 keer bekeken

Het moet nog zomer worden, maar Transavia is al met de winter bezig. De budgetvlieger van Air France-KLM gaat op meer steden vliegen en breidt de capaciteit uit op bestaande bestemmingen. Dat past in de grote plannen die Air France-KLM heeft met Transavia.
 
Lowbudgetmaatschappijen als Ryanair en Easyjet hebben de traditionele luchtvaartmaatschappijen als Air France-KLM al flink pijn gedaan. Air France-KLM probeert daar wat tegenover te stellen en heeft Transavia omgebouwd tot budgetvlieger.
 
De komende zomer voert Transavia al meer vluchten naar meer bestemmingen in, en komende winter wordt dat nóg meer. Het aantal vluchten zal met 23 procent stijgen, wat betekent dat er 850.000 stoelen meer zullen zijn.
 
Vanuit Amsterdam kun je vanaf 1 november ook vliegen naar Turijn, Verona, Catania (Italië), Ibiza, Palma de Mallorca, Larnaca (Cyprus), Sal (Kaapverdische Eilanden), Parijs, Marrakech, Bari (Italië) en Agadir (Marokko). Vanaf Rotterdam kun je straks ook naar Rome en vanaf Eindhoven ook naar München en Praag.
 
Je hoeft met Transavia niet per se naar warmere oorden, er zijn ook vluchten naar de wintersport, zoals vanaf Rotterdam The Hague naar Grenoble, voor de Franse Alpen.
 
 
PS: Dit zijn geen nieuwe bestemmingen , maar ze zijn nieuw voor de winterdienstregelingReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.