Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 22 april 2016 @ 04:24 door Travelboy , 1090 keer bekeken

Ryanair en Norwegian hebben een princiepsakkoord gesloten over een samenwerking waarbij de Ieren vanop hun Europees netwerk passagiers zullen aanbrengen voor de langeafstandsvluchten van Norwegian vanop Londen Gatwick. Dat zei de ceo van Ryanair, Michael O’Leary, woensdag.
 
In een interview met de Ierse krant “Independent”, zei O’Leary dat beide maatschappijen al begonnen zijn met het op elkaar afstemmen van de boekingssystemen om zo nog dit jaar van start te kunnen gaan met het project. Ryanair verbindt Gatwick met Alicante, Belfast, Cork, Dublin, Kaunas, Sevilla en Shannon. Die passagiers zouden dan kunnen overstappen op de Norwegian-vluchten naar Boston, Fort Lauderdale, Los Angeles, New York JFK, Oakland, Orlando en San Juan.
 
Als het project succesvol blijkt te zijn, willen beide partijen de samenwerking ook uitbreiden naar andere hubs zoals Kopenhagen. Ryanair voerde de laatste maanden gelijkaardige gesprekken met Aer Lingus, Virgin Atlantic, TAP Air Portugal en een nog onbekende Amerikaanse maatschappij. Behalve over de onderhandelingen met Aer Lingus en Virgin – waarvan we weten dat ze afgesprongen zijn – is daar nog geen nieuws over gekomen.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.