Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 08 januari 2016 @ 00:10 door Travelboy , 1071 keer bekeken

Ryanair heeft 2015 afgesloten met ruim 101 miljoen passagiers. Dat maakte de Ierse lagekostenmaatschappij vanmorgen bekend in een persbericht. Uit de passagiersstatistieken van december blijkt dat het aantal reizigers in de laatste maand van het voorbije jaar met 25 procent toenam tot 7,5 miljoen.


 
De gemiddelde bezettingsgraad of het aantal ingenomen stoelen aan boord steeg met 3 procentpunten tot 91 procent. Over de voorbije twaalf maanden steeg het aantal reizigers met 17 procent tot 101,4 miljoen.

 

"Tegen een achtergrond van de terroristische gebeurtenissen in Parijs en het terreuralarm in Brussel, slaagden we er in om een kwart meer reizigers te vervoeren dan in december 2014”, aldus marketing directeur Kenny Jacobs.

 

“Het aantal passagiers is in de afgelopen twee jaar met 50 procent toegenomen ten opzichte van december 2013 toen we 5 miljoen klanten hadden in één maand.” Naar eigen zeggen is Ryanair daarmee de eerste maatschappij die er in slaagt meer dan 100 miljoen passagiers te vervoeren in één jaar tijd.

 

bron: http://deredactie.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.