Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 23 november 2016 @ 15:01 door Travelboy , 1057 keer bekeken

Als we genoeg geld zouden hebben, zouden we ieder weekend op citytrip gaan en misschien kan dat binnenkort ook echt. Ryanair wil binnen vijf jaar namelijk zijn vluchten volledig gratis aanbieden en heeft zelfs een concreet plan hoe dat zou moeten gebeuren. Wij zijn alvast fan.

 

Hoewel we ons soms ergeren aan het gebrek aan beenruimte en het slechte eten, blijven we toch op reis gaan met Ryanair. Ze zijn nu eenmaal het goedkoopst en binnenkort misschien nog goedkoper.

 

Michael O'Leary, CEO van Ryanair, heeft op een conferentie van Airport Operators Association in Londen namelijk gezegd dat hij hoopt dat de vluchten van Ryanair binnenkort volledig gratis zullen zijn. Hij heeft zelfs concrete plannen hou dat zou kunnen werken.

 

Geld van winkels

 

"Door onze vluchten gratis aan te bieden, zullen ze allemaal vol zitten en passeert er dus veel meer volk door de luchthavens waar wij op vliegen. Daardoor gaan alle winkels in de luchthavens meer geld verdienen en daarvan willen wij een percentage. Zo kunnen we toch nog winst maken", legt hij zijn leuk plan uit.

 

bron: www.newsmonkey.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.