Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 08 oktober 2024 @ 00:33 door Travelboy , 39 keer bekeken

Op de luchthaven in Deurne vertrekken vanaf vandaag weer vluchten van TUI fly. Al sinds eind juli waren er geen vluchten meer door problemen met reserve-onderdelen voor de vliegtuigen die de luchtvaartmaatschappij daar inzet. Passagiers moesten maandenlang vertrekken vanop Zaventem, omdat de Boeings van TUI fly niet in Deurne kunnen landen. De vertrek- en landingsbaan is daarvoor te kort.

 
 

Eind juli begon Tui fly haar vluchten van en naar de luchthaven in Deurne om te leiden via Brussels Airport. Dat kwam door problemen met de Embraer-toestellen waarmee Tui fly daar vliegt. De luchtvaartmaatschappij geraakte niet op tijd aan wisselstukken voor die vliegtuigen. Ze moesten daarom met grotere Boeing-toestellen vliegen, en dat kan niet in Deurne.

 

Al snel bleek dat de problemen langer zouden duren en dat de vluchten van Tui fly tot in oktober moesten omgeleid worden via Zaventem.

 

Vervroegd winterprogramma

 

TUI fly start meteen ook vervroegd met haar winterprogramma. Vluchten vanuit Deurne zullen daardoor dit najaar niet meer vertrekken naar zomerbestemmingen als Ibiza en Mallorca.

 

bron: www.vrt.be



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.