Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 13 augustus 2024 @ 18:22 door Travelboy , 138 keer bekeken

Vlieg zo vaak als je wilt en waar je maar wilt! Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe ‘All you can fly’-programma dat Wizz Air, de meest duurzame luchtvaartmaatschappij van Europa, nu heeft gelanceerd. All you can fly-leden kunnen binnen twaalf maanden op 800 routes naar meer dan 50 landen reizen.

 

Het WIZZ All you can fly-lidmaatschap is het eerste in zijn soort in Europa en Wizz Air is de enige luchtvaartmaatschappij die een groot aantal vluchten tegen een vaste prijs aanbiedt.


Het jaarlijkse lidmaatschap van 599 euro geeft toegang tot vluchten op het gehele Wizz Air-netwerk met boekingskosten van 9,99 euro per vlucht.

 

Koopjesjagers besparen dankzij een voorverkoopaanbieding: het All you can fly-lidmaatschap is beschikbaar voor 10.000 klanten voor slechts 499 euro. De voorverkoop begint op 13 augustus 2024, 10:00 uur CET en eindigt op 15 augustus, 23:59 uur CET. Daarna is het lidmaatschap beschikbaar tegen de normale prijs van 599 euro. Vluchten in dit programma zijn te boeken vanaf 25 september 2024 tot 72 uur voor de gewenste vertrekdatum. U kunt op 800 WIZZ-routes naar bijna 200 steden en meer dan 50 landen reizen. Voor nieuwe leden is de eerste vlucht gratis.

 

“Het WIZZ All You Can Fly-lidmaatschap biedt klanten honderden spontane reismogelijkheden tegen een vaste prijs, waardoor ze de vrijheid hebben om te vliegen wanneer het hen uitkomt”, legt Silvia Mosquera, Commercial Officer van Wizz Air uit. “Van avontuurlijke reizigers tot digitale nomaden – dit lidmaatschap zal het reizen voor frequent flyers gemakkelijker maken.”

 

Extra diensten zoals bagage- en stoelkeuze zijn niet bij de lidmaatschapsprijs inbegrepen, maar kunnen zoals gebruikelijk afzonderlijk worden geboekt. Zitplaatsen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en er is geen garantie dat WIZZ All you can fly-lidmaatschapstarieven beschikbaar zullen zijn op elke door Wizz Air geadverteerde vlucht.

 

bron: www.airportzentrale.de



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.