Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 15 januari 2024 @ 23:09 door Travelboy , 384 keer bekeken

EasyJet introduceert een nieuwe samenwerking met de internationale reis- en activiteitenorganisatie Musement. Samen geven zij reizigers toegang tot exclusieve aanbiedingen voor excursies, activiteiten en attracties op honderden bestemmingen in en buiten Europa.

 

De samenwerking met Musement biedt easyJet-klanten de mogelijkheid om het grote aanbod aan lokale tours en activiteiten op alle bestemmingen te ontdekken. De activiteiten zijn te boeken via de app, nadat klanten een vlucht hebben geboekt, of via de website  activities.easyjet.com/nl op elk moment.

 

“We zijn altijd op zoek naar manieren om reizen nog gemakkelijker te maken voor onze klanten. Met ons Europese netwerk met meer dan 1000 routes in 35 landen, kunnen onze klanten door de samenwerking met Musement de beste lokale activiteiten ontdekken die onze bestemmingen te bieden hebben,” aldus William Vet, country manager easyJet Nederland.

 

Nishank Gopalkrishan, commercieel directeur bij Musement, voegt daaraan toe: “We zijn verheugd over de samenwerking met easyJet en we kijken ernaar uit om deze samenwerking verder uit te breiden zodat we ons portfolio van excursies en activiteiten aan alle easyJet-klanten kunnen aanbieden. Deze samenwerking versterkt de positie van Musement als de voorkeurspartner in de reisindustrie voor rondleidingen en activiteiten.”

 

 De samenwerking met Musement biedt voor ieder wat wils en wordt gedekt door een beste prijsgarantie. Een greep uit de activiteiten toegankelijk via easyJets vluchten vanaf Schiphol:

 

    Malta – Gozo Electric 4×4 Tour, vanaf €65
    Verenigd Koninkrijk – London – Stonehenge tour vanaf Londen incl transport, vanaf €64
    Italië – Venetië – Bezoek het La Fenice operatheater incl audiotour, vanaf €12

 

bron: www.businesstraveller.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.