Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 03 februari 2024 @ 17:33 door Travelboy , 320 keer bekeken

 

PLAY, dat vluchten uitvoert naar IJsland. de Verenigde Stasten en Canada, heeft aangekondigd dat het nu zonder extra kosten tussenstops in IJsland aanbiedt, waardoor reizigers twee landen in één reis kunnen bezoeken.

 

De tussenstops maken gebruik van het hub-and-spoke-model van de luchtvaartmaatschappij, waarbij alle vluchten via IJsland aansluiten. Deze strategische aanpak zorgt niet alleen voor efficiënte verbindingen, maar biedt reizigers ook mogelijkheden om de adembenemende natuurlijke schoonheid van IJsland te verkennen

 

In plaats van korte tussenstops te hoeven maken, hebben reizigers nu de kans om zich voor een langere periode onder te dompelen in de allure van IJsland, waardoor ze extra gedenkwaardige reiservaringen kunnen bieden zonder dat ze veel geld hoeven uit te geven.

 

De introductie van gratis tussenstops in IJsland vormt ook een aanvulling op de missie van de luchthaven om toegankelijke en handige reisoplossingen aan te bieden, waardoor de reiservaring voor klanten verder wordt verbeterd.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.