Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 04 mei 2024 @ 03:08 door Travelboy , 142 keer bekeken

Als u uw vakantie met het vliegtuig vanuit Weeze wilt beginnen, kunt u nu vanuit Düsseldorf rechtstreeks met de bus reizen. Passagiers moeten ontspannen kunnen opstijgen.

 

Weeze Airport is nu weer rechtstreeks verbonden met de hoofdstad. Sinds 1 mei is er een directe buslijn van Weeze Airport naar het centraal station van Düsseldorf. Dat hebben de verantwoordelijken op de luchthaven inmiddels bekendgemaakt.

 

Busmaatschappij Verhuven biedt reizigers de mogelijkheid om Weeze Airport te bereiken vanaf het centraal station / centrale busstation (ZOB) van Düsseldorf. De vijf dagelijkse retourvluchten zijn afgestemd op het vluchtschema van de luchtvaartmaatschappijen.


De eerste bus vertrekt om 03.15 uur uit Düsseldorf (ZOB) en moet na 1.15 uur reistijd in Weeze zijn. Dit zou vroeg genoeg moeten zijn om op een ontspannen manier de eerste ochtendvertrek te bereiken. Hierdoor hebben passagiers nog voldoende tijd om in te checken. Het laatste busvertrek van de dag vertrekt vanaf de luchthaven om 23.45 uur.


De reizen kosten 24 euro per persoon. Het wordt aanbevolen om vooraf kaartjes te kopen op internet www.airportweezeshuttle.com en op de website van Airport Weeze www.airport-weeze.com. Voor degenen die op korte termijn beslissen: tickets zijn ook rechtstreeks bij de buschauffeur verkrijgbaar, afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Martin Verhuven, managing partner van busmaatschappij Verhuven, belooft: “Met onze comfortabele bussen kunnen passagiers uit de hele regio en hun bagage nu gemakkelijk non-stop de luchthaven en Düsseldorf bereiken.”

 

Sebastian Pope, algemeen directeur van de luchthaven, is verheugd over de afronding van het aanbod: “Voor de passagiersgroei die de luchthaven momenteel doormaakt, is het essentieel dat passagiers op verschillende manieren kunnen reizen met de auto, het openbaar vervoer en nu ook rechtstreeks vanuit Düsseldorf met de bus.”


Een paar jaar geleden bestond er een directe busverbinding met Düsseldorf. In de nasleep van Corona werd de verbinding vervolgens verbroken, aldus een woordvoerder van de luchthaven. De directe verbinding is nu weer beschikbaar.

 

bron: https://rp-online.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.