Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 27 maart 2024 @ 16:46 door Travelboy , 216 keer bekeken

Met de bus vanuit Breda en Tilburg naar de luchthavens in Brussel en Charleroi. Dat kan met ingang van donderdag 25 april als buspendelbedrijf Flibco.com dagelijks elf keer een rit tussen de Brabantse steden en de twee grootste Belgische vliegvelden verzorgt.

 

Volgens directeur Paul De Muynck van Flibco.com is het een ideale verbinding. ,,Je stapt in Tilburg of Breda in de bus en stapt pal voor de terminal uit. Handiger kan niet.”

 

De bussen vertrekken in Tilburg (bij station Universiteit) en rijden via het station in Breda en Antwerpen naar Brussels Airport (Zaventem), met de luchthaven in Charleroi als eindbestemming. En dat elf keer per etmaal. ,,Voor ons is dat echt het minimum. Ga je slechts vier of vijf keer per dag rijden, dan haken mensen af. Ook terug naar Breda en Tilburg rijden we elf keer.”

 

,,We weten dat reizigers nooit langer op een bus gaan wachten dan dat ze vlak daarvoor in het vliegtuig hebben doorgebracht. Bijvoorbeeld: een vlucht van Barcelona naar Zaventem duurt twee uur. Een reiziger gaat dan niet op de luchthaven nog eens drie uur wachten tot er eindelijk een bus is. Vandaar die hoge frequentie.”


bron: www.ed.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.