Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 24 juli 2024 @ 02:15 door Travelboy , 208 keer bekeken

Online reisbureau Travix gaat opnieuw TUI fly-vluchten op zijn platforms verkopen, waaronder CheapTickets, Vliegwinkel en BudgetAir.

 

Deze vernieuwde samenwerking biedt reizigers een nog breder scala aan vluchtopties, zegt het bedrijf. ‘We zijn blij om onze langdurige relatie met TUI fly te vernieuwen’, zegt Casper Maasdam, COO van Travix.

 

‘Het integreren van TUI fly’s aanbod op onze websites stelt ons in staat om klanten beter te helpen bij het vinden en boeken van betaalbare reismogelijkheden. Dankzij TUI fly’s uitgebreide netwerk van vakantiebestemmingen wereldwijd kunnen we onze klanten nog meer keuzemogelijkheden bieden. Dit versterkt onze marktpositie in de Benelux.’ Het aanbod van TUI fly-vluchten vanuit Nederland en België omvat zowel gevestigde routes naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied als naar West-Afrika en het Caribisch gebied. De nieuwe route Brussel-Curaçao is ook inbegrepen, waarmee het aantal bestemmingen van Travix in de Benelux wordt uitbreid.

 

Travix, dat voorheen deel uitmaakte van BCD Group, het familiebedrijf van John Fentener van Vlissingen, werd begin 2020 overgenomen door het Chinese Trip.com.
Het Chinese bedrijf was al wereldwijd actief met reismerken als Skyscanner, Ctrip en Qunar.

 

bron: www.travmagazine.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.