Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 09 oktober 2024 @ 00:44 door Travelboy , 26 keer bekeken

PLAY Airlines heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met easyJet om zijn PLAY Connect-platform uit te breiden en het aantal beschikbare bestemmingen voor zijn klanten te vergroten tot meer dan 350 unieke stedenparen.

 

Bij de regeling zal gebruik worden gemaakt van de interliningoplossing van het IJslandse technologiebedrijf Dohop, waarmee luchtvaartmaatschappijen vluchten kunnen aansluiten zonder traditionele interline-overeenkomsten.

 

PLAY Airlines streeft ernaar tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar diverse reisroutes en zegt dat het nieuwe platform de sleutel is tot het bieden van betaalbare reisopties voor zowel IJslandse als internationale reizigers.

 

“De opname van easyJet in PLAY Connect stelt ons in staat een uitgebreid aanbod aan bestemmingen aan te bieden en tegelijkertijd een naadloze en kosteneffectieve reiservaring te garanderen”, zegt Tatiana Shirokova, hoofd distributie bij PLAY Airlines.

 

Dawn Hardwick, Global Lead Strategic Airline Partnerships and Connectivity van easyJet, uitte ook haar enthousiasme voor het partnerschap en benadrukte de voordelen voor passagiers die verbinding maken met het netwerk van easyJet.

 

“Dankzij onze sterke aanwezigheid op de belangrijkste luchthavens van Europa zijn we nu in staat om aansluitende passagiers van Play Airlines een grotere toegang te bieden tot ons routenetwerk dat de belangrijkste luchthavens van Europa verbindt, met voordelige tarieven en vriendelijke service,” zei ze.

 

PLAY Airlines is van plan PLAY Connect verder uit te breiden door samen te werken met meer luchtvaartmaatschappijen uit verschillende regio's, waaronder de VS, Canada, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Azië.

 

bron: www.laranews.net

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.