Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 26 november 2013 @ 22:56 door Travelboy , 3162 keer bekeken

‘Als klant van Ryanair krijgt u 10 euro terugbetaald.’ Dat belooft de luchtvaartmaatschappij bij het afsluiten van bepaalde boekingen. Is dat aanbod echt interessant?


 Cashback acties worden doorgaans gedaan op elektrische en elektronische toestellen. Meestal belooft een etiket op de verpakking u een terugbetaling van 15 tot soms zelfs 150 euro. Voorwaarde is wel dat u het aankoopbewijs tijdig terugstuurt. Dat geldt trouwens ook voor producten in de supermarkt die ‘100 procent worden terugbetaald’.

 

Maar nu biedt ook Ryanair een cashback actie aan. Wanneer u een ticket boekt, belooft de luchtvaartmaatschappij dat u 10 euro terugbetaald krijgt. De site bloklettert: ‘Als klant van Ryanair krijgt u 10 euro korting.’ Maar in kleine lettertjes is te lezen: ‘Wij willen u zo bedanken voor uw lidmaatschap bij Vive les Réduc*’.

 

Maar dat lidmaatschap is niet gratis. Wilt u een korting van 10 euro krijgen op een ticket van Ryanair, dan moet u een eenmalige administratiekost van 0,95 euro en een maandelijks lidgeld van 14,95 euro betalen. Tenzij u, volgens de website van Ryanair, ‘uw lidmaatschap opzegt tijdens uw proefperiode van 30 dagen’.

 

Lees verder op: www.tijd.be/r/t/1/id/9435198.Reacties

  • Travelboy
    dinsdag 3 februari 2015, 01:38
    Ik ben voor je aan het zoeken geweest. Maar helaas ik kan geen website vinden waar deze instructie staat. Het wordt blijkbaar zoeken in de Kleine lettertjes van de overeenkomst.. Misschien handig om advies te vragen bij de consumentenbond of het geld te laten storneren door je creditcardmaatschappij Dit is de club waar je lid van bent geworden. Misschien kan je hier iets vinden https://vivelesreduc.be/
  • anitadeneyer
    woensdag 28 januari 2015, 15:30
    Ik klikte te snel door. kan iemand mij hierbij verder helpen? Ik probeerde de klantendienst te contacteren maar geen reactie. Ook via mail komt er steeds een standaard email terug. Wie weet raad?

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.