Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 04 oktober 2013 @ 01:47 door Travelboy , 1134 keer bekeken

Arkefly verandert haar naam in Arke. De eigen airline van TUI Nederland voert de nieuwe naam geleidelijk door in uitingen en op de toestellen. Vrijdagochtend 4 oktober arriveert de eerste Boeing 767 op Schiphol in de nieuwe kleuren én met de nieuwe naam Arke in het rood op de romp, 's middags komt de kist weer gewoon in dienst.

 

arkefly weer gewoon arke

De PH-OYI verlaat de hangar in Manchester in de nieuwe kleuren en met de nieuwe naam Arke op de romp. De Boeing 767 arriveert vrijdagochtend 11.20 uur op Schiphol en maakt diezelfde middag nog zijn eerste reguliere vlucht (Foto ArkeFly/TUI)


Powerbrand Arke
TUI Nederland, de moedermaatschappij van onder ander Arke en Arkefly, maakte in juli al bekend dat ze in de komende jaren gaat focussen op één powerbrand: Arke. Nu is ook besloten dat 'het vliegproduct' onder dat merk gaat vallen. 'Alles onder één naam biedt TUI Nederland meer marketingkracht en een nog beter en eenduidig visitekaartje naar de consument: op het web, in de reisbureaus, tijdens de vakantie en nu ook in het vliegtuig. Zo'n strak merkenbeleid past ook beter binnen TUI Travel PLC, de internationale organisatie waar TUI Nederland deel van is.Rood - wit - blauw
De restyling van het aloude, vanuit Twente overal in Nederland gewortelde, merk Arke betekent afscheid van de vertrouwde oranje kleur, die ook het ArkeFly logo sierde. Het merk blijft in de lucht natuurlijk wél een Hollands tintje houden. De smile en de merknaam in het logo worden rood en de vliegtuigen van Arke worden uitgevoerd in blauw en wit. En dat is in heel de wereld Nederlands herkenbaar.

 

bron: www.opreisgids.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.