Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 19 augustus 2013 @ 21:51 door Travelboy , 944 keer bekeken

Transavia heeft zonder enige vooraankondiging de tarieven voor in te checken bagage verhoogd. Daar waar de luchtvaartmaatschappijen voorheen nog een termijn van 1 of 2 maanden aanhielden zien we dat die coulance echt voorbij is.

 

Wie nu een koffer in wil checken betaalt tot 50% meer kosten. Hieronder de tabel met nieuwe toeslagen voor het inchecken van je 1e stuk bagage. Let op, deze prijzen zijn van toepassing als je alles voor vertrek online regelt. Op de luchthaven betalen kost nog meer.

 

Gewicht per koffer - oude toeslag - nieuwe toeslag
max 15kg                 €10                   €15
max 20kg                 €15                   €20
max 23kg                 €25                   €25

* Deze prijzen gelden per enkele reis, dus ben je in de meeste gevallen het dubbele kwijt

 

Is er ook goed nieuws over Transavia te melden?

Ja, want stel dat je met 2 personen vliegt dan mag er in 1 koffer bijvoorbeeld 10 kg en in de andere koffer 20kg. Zo blijf je binnen de limiet van 2 x 15kg en betaal je per persoon dus €15 per koffer per enkele reis (€60 voor een retour). Je kan dus het gewicht verdelen wat in sommige gevallen handig is. Maar dit geldt alleen als je allebei in dezelfde reservering staat. Heb je individueel geboekt, iets wat vaak gebeurt als je met vrienden of vriendinnen reist, dan is dit voordeeltje helaas niet van toepassing.

 

bron: www.ticketspy.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.