Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 05 november 2013 @ 22:01 door Travelboy , 1502 keer bekeken

Goed nieuws voor Ryanair-passagiers: vanaf 1 februari is het geen dringen meer geblazen bij het boarden van vliegtuigen van de Ierse prijsvechter. Ryanair heeft aangekondigd dat alle passagiers voortaan een stoelnummer krijgen toegewezen. Samenreizende passagiers kunnen daardoor naast elkaar zitten.


Nu nog hanteert Ryanair het principe van ‘free seating’, waarbij passagiers zelf een stoel kunnen uitkiezen. Dat leidt echter tot dringen, omdat mensen naast hun reisgenoot willen zitten of per se een raamplaats willen bemachtigen.

 

Ryanair zegt dat het besluit om voortaan stoelnummers toe te wijzen het gevolg is van het streven van de maatschappij om beter naar klanten te luisteren. Passagiers zouden massaal hebben laten weten af te willen van het gedrang tijdens het boardingproces. Ryanair verwacht dat het instappen vlotter zal verlopen.

 

Het blijft mogelijk om bij Ryanair tegen een betaling van vijf euro stoelen te reserveren met extra beenruimte. Daarbij gaat het om stoelen op de eerste rij of ter hoogte van de nooduitgangen.

 

bron: www.z24.nlReacties

 • Travelboy
  woensdag 6 november 2013, 00:57
  Als je slim boekt kan je nog steeds heel goedkoop met Ryanair vliegen. Naar mijn mening is Ryanair nog steeds low cost, alleen niet meer zo ultra low cost als een aantal jaar geleden.
 • stijnn
  dinsdag 5 november 2013, 22:10
  Ik vind dat Ryanair veel duurder geworden is dan vroeger. Ryanair vind ik geen lowcost tarieven meer.Vinden jullie dat ook???
 • stijnn
  dinsdag 5 november 2013, 22:07
  Eindelijk!!!

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.