Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 18 oktober 2013 @ 02:29 door Travelboy , 1321 keer bekeken

Ryanair loopt er al jaren mee te pochen, dat ze gaan vliegen tussen Europa en Noord Amerika. In het bijzonder dan de Verenigde Staten.

 

Uiteindelijk is het een andere partij die er met deze eer mag strijken. Norwegian namelijk want zij gaan vanaf komende zomer beginnen met LowCost vluchten tussen Londen Gatwick en New York (JFK), Fort Lauderdale (Florida) en Los Angeles. De vluchten staan gepland vanaf juli 2014 en er zal een nieuwe Boeing 787-800 worden ingezet.

 

De prijzen zijn al bekend en hebben de volgende vanaf-prijzen voor een enkele reis:

-Londen – New York GBP 149
-Londen – Los Angeles GBP 199
-Londen – Fort Lauderdale GBP 179

 

Opvalllend is het dat Norwegian niet extra vluchten vanuit hun thuisbasis Scandinavië zal uitvoeren. Nee, ze kiezen er voor om gelijk op de drukste en meest concurrerende markt, die tussen Londen en de VS, te gaan vliegen. Experts verwachten dan ook dat er komend jaar een ware concurrentieslag zal gaan plaatsvinden.

 

Natuurlijk houden we deze ontwikkelingen voor je in de gaten. Want ook voor de Nederlanders kan dit interessant zijn, je vliegt namelijk heel eenvoudig met easyJet vanaf Amsterdam naar Londen Gatwick. Als je dan 2 goedkope tickets kunt combineren vlieg je misschien wel voor veel minder dan je tot nu toe gewend bent naar Californië of New York. Wie weet gaat Norwegian in de toekomst ook vanaf andere luchthavens naar de VS vliegen. Amsterdam, Brussel, Düsseldorf? Het zou zo maar kunnen!

 

bron: onze partner: www.ticketspy.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.