Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2013 @ 03:02 door Travelboy , 1121 keer bekeken

Emirates, een van snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld, gaat in juli dit jaar in Londen een indoor thema-attractie van 330 vierkante meter openen. Deze nieuwe attractie, de Emirates Aviation Experience, is wereldwijd de eerste in zijn soort. De attractie zal gevestigd zijn ten zuiden van de Emirates Air Line in Londen en zal de bezoeker een kijkje bieden in de activiteiten en ontwikkelingen van de commerciële luchtvaart.  

Hightech attractie
"Deze hightech attractie biedt een one of a kind indruk van de dynamische wereld van de luchtvaart," aldus Tim Clark, President Emirates Airline. "Het doel van dit centrum is om een leuk, maar ook educatief inzicht te bieden in wat er nodig is om een vliegtuig van 560 ton met succes van de grond en vervolgens 40.000 meter in de lucht te krijgen. Ons doel is om de ingewikkelde wetenschap van de moderne luchtvaart uit te leggen, in een praktische, leuke en leerzame omgeving."  

Publiek mag in simulator vliegen
Door het gebruik van de nieuwste technologieën en levensgrote vliegtuigmodellen worden de bezoekers meegenomen op een interactieve vliegbeleving door verschillende zones. In de Emirates Aviation Experience zullen 's werelds eerste openbare vlucht stimulatoren te vinden zijn, waaronder twee Airbus 380s en twee Boeing 777s. Door middel van geavanceerde visuals kunnen bezoekers hier hun take-off en landing oefenen.

Doelgroep
Het centrum richt zich op bezoekers van alle leeftijden en zal in juli, op het hoogtepunt van het toeristisch seizoen, worden geopend voor publiek. Emirates heeft een sterke band met dit gebied in Londen opgebouwd sinds de lancering van de Emirates Air Line, de populaire kabelbaan over de rivier de Theems die in juni vorig jaar werd geopend. Een jaar na de lancering van de Emirates Air Line wordt de Emirates Aviation Experience geïntroduceerd. De verwachting is de attractie het toerisme en de ontwikkeling van de regio verder zal stimuleren.

 

bron: www.nritmedia.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.