Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 28 juni 2013 @ 03:21 door Travelboy , 1005 keer bekeken

Het ontslagen personeel van Maastricht Airlines is een crowdfunding actie gestart om een doorstart van het bedrijf mogelijk te maken. Het personeel zegt te geloven in een toekomst voor het bedrijf en is daarom met toestemming van de curator begonnen met de actie 'We believe we can fly".

 

Belangstellenden die de doorstart van de luchtvaartmaatschappij willen steunen kunnen zonder risico nu al vouchers kopen met een waarde van 15, 30 of 50 euro. Deze vouchers worden in waarde verdubbeld en in vliegtickets omgezet als Maastricht Airlines gaat vliegen. Lukt een doorstart niet dan wordt het geld aan het einde van dit jaar teruggestort. De rekening waarop het geld wordt gestort wordt beheerd door de curator, maar valt buiten het faillissement. Er kleeft volgens de initiatiefnemers geen enkel risico aan de actie.

 

Curator John Huppertz is op dit moment bezig om te kijken of Maastricht Airlines alsnog van de grond komt. Het bedrijf zou in maart gaan vliegen naar onder andere Amsterdam, maar het bedrijf ging failliet voordat er een meter was gevlogen. Huppertz zegt dat er wel degelijk vraag is naar een luchtvaartmaatschappij die om de hoofdstad vliegt.  "Diverse berekeningen van mijn zijde sterken mij in de conclusie dat een doorstart van het bedrijf dan ook niet uitgesloten is," zegt de curator.

 

www.maastricht-airlines.com

 

bron: www.dichtbij.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.