Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 16 februari 2013 @ 09:10 door Travelboy , 1111 keer bekeken

KLM heeft aangekondigd dat ze haar ruimbagegebeleid voor Europese vluchten gaat aanpassen. Voor tickets geboekt vanaf 22 april 2013, wordt passagiers de keuze geboden om tegen betaling bagage in het ruim mee te nemen. Deze keuze word geboden wanneer zij op een Europese vlucht zitten en Economy Class reizen.

 

Het meenemen van ruimbagage wordt onderdeel van de keuzemogelijkheden voor een vlucht. Passagiers kunnen in de huidige situatie hun boeking al uitbreiden door een Economy Comfort-stoel te boeken. Het meenemen van bagage zal daar nu aan worden toevoegd. KLM zal binnenkort ook bij boekingen vragen of je toegang wilt tot de KLM Crown-lounge, zodat de reis naar keuze kan worden samengesteld.

 

Het tarief voor ruimbagage in Economy Class op Europese vluchten is afhankelijk van het moment van boeken. Bij het boeken van de bagageruim voor vertrek naar de luchthaven geldt een gereduceerd tarief. Passagiers betalen dan €15,- per enkele reis voor een stuk bagage. Je mag dan maximaal 23 kg meenemen. Voor het boeken van ruimbagage op de luchthaven geldt een bedrag van €30,- per enkele reis. Ook dan mag je maximaal 23 kg meenemen.

 

Wanneer je een Flying Blue-deelnemer bent zijn er voordelen voor de ruimbagage. Het eerste stuk bagage mag kosteloos worden meegenomen.

 

Voor een groot aantal Europese bestemmingen geldt dat de instaptarieven worden verlaagd naar €99,- voor een retourvlucht. Daarmee breidt KLM het aanbod van bestemmingen voor €99,- binnen Europa uit naar ruim 30.

 

 van bestemmingen voor €99,- binnen Europa uit naar ruim 30.

bron www.aroundtheglobe.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.