Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 11 december 2012 @ 18:46 door Travelboy , 1135 keer bekeken

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair vestigt een basis op Eindhoven Airport. Het is maar één vliegtuig omdat er niet meer ruimte is, zei de directeur bij een bliksembezoek aan Eindhoven. Er was in Eindhoven gehoopt op een basis met twee of drie vliegtuigen.

 

De directeur van Ryanair hoopt dat er in de toekomst ruimte is voor meer vliegtuigen in Eindhoven. Nu loopt de maatschappij tegen de openingstijden van de regionale luchthaven aan, die veroorzaken volgens de directeur hogere prijzen voor de passagiers.

 

Ryanair kondigde ook vier nieuwe bestemmingen aan vanuit Eindhoven: Vanaf 1 april starten Agadir (1x p.w.) en Fez (2x p.w.) in Marokko, Bordeaux (2x p.w) in Frankrijk en Chania (1x p.w.) op Kreta. Warschai krijgt meer vluchten tijdens het zomerseizoen. De frequenties van Alicante, Faro, Ibiza, Malaga, Marrakech en Pisa gaan omhoog.

 

Deze zomer heeft Ryanair 31 routes vanaf Eindhoven met 238 vluchten per week. Ryanair is na Transavia de tweede maatschappij die op Eindhoven vliegtuigen stationeert.

 

Bron: www.nos.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.