Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 21 december 2012 @ 00:56 door Travelboy , 912 keer bekeken

Vanaf maart volgend jaar is Nederland een luchtvaartmaatschappij rijker. Maastricht Airlines gaat vanaf Maastricht Aachen Airport vliegen op drie bestemmingen, waaronder Schiphol.

 

Maastricht Airlines gaat van maandag tot en met vrijdag vier keer per dag van en naar Amsterdam vliegen. In het weekend is dit één keer per dag. De verbinding met München  wordt op doordeweekse dagen twee keer per dag en op zondag één keer per dag onderhouden. Ook voor Berlijn geldt dat tijdens de doordeweekse dagen en op zondag gevlogen wordt. Voor deze laatste bestemming is dat één vlucht per dag.

 

Met twee Fokker 50-vliegtuigen en 14 piloten in dienst begint Maastricht Airlines op 25 maart met vliegen. Een retourticket Tussen Schiphol en Maastricht gaat €79 kosten. ''Dat is 60 cent goedkoper dan een eersteklasticket bij de NS''. Tickets naar Munchen en Parijs gaan €149 per retour kosten. De verkoop van tickets start op 15 januari.

 

Ik heb mijn twijfels!!

 Reacties

 • Travelboy
  zaterdag 22 december 2012, 03:08
  Ik wil wel in de eerste maanden een keertje met ze vliegen. Ik heb nog nooit met een Fokker 50 gevlogen.
 • karel-tgooi
  zaterdag 22 december 2012, 00:51
  Heeft "Europa" al ingestemd met de overheidssteun van gemeente en provincie? Dat kan nog een harde, maar zeker langdurige, p;rocedure worden!!
 • Patrick
  vrijdag 21 december 2012, 18:35
  Veel te duur, die maatschappij leeft niet lang.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.