Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 30 mei 2012 @ 23:28 door Travelboy , 803 keer bekeken

Touroperators Thomas Cook en Pegase kondigen aan vanaf het winterseizoen 2012 met eigen toestellen van zustermaatschappij Condor naar 11 longhaulbestemmingen te vliegen. Naast een aantrekkelijke prijs garandeert Thomas Cook hiermee een ongeziene flexibiliteit een uitstekende service en 26 rechtstreekse vluchten (heen en terug) vanuit Europa.


Ook het aantal vliegbestemmingen breidt uit: met Havanna (Cuba) , Puerto Plata en Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en Rio de Janeiro (Brazilië). Deze nieuwe bestemmingen laten alle Belgische reizigers ook voortaan genieten van unieke combinatiemogelijkheden, zoals bv. Havana en Varadero in Cuba.


De vakantie van elke klant start vanzelfsprekend op Brussels Airport. In de aantrekkelijke standaardprijs voorzien Thomas Cook en Pegase eveneens een vlucht tussen Brussel en Frankfurt (en retour) met Lufthansa. Condor zal de 29 vluchten per week namelijk vanuit Frankfurt uitvoeren. Lufthansa vliegt 9x per dag tussen Brussels Airport en Frankfurt en garandeert hiermee een optimale connectie. Voor wie het nodig zou zijn, voorziet Thomas Cook een gepaste begeleiding. In Frankfurt dient de klant zijn bagage niet te recupereren; die wordt automatisch naar zijn volgende vlucht getransfereerd

 

bron: www.travelupdate.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.