Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 23 mei 2012 @ 01:30 door Travelboy , 1087 keer bekeken

Dat luchtvaartmaatschappijen ook slechte tijden kennen momenteel blijkt wel uit het volgende bericht waarin staat dat mensen die graag naast elkaar willen zitten in het vliegtuig daarvoor moeten bijbetalen. Klik.

 

Dochtertje

Al langer is het gebruikelijk om mensen extra te laten betalen voor plaatsen aan het raam, bij het gangpad of voor plaatsen met extra beenruimte. Dit is overigens lang niet overal het geval. Maar nu laten Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen extra betalen voor als mensen bij elkaar willen zitten. En ook niet een beetje. In het artikel van het Algemeen Dagblad was te lezen dat een fotograaf van het ANP 141 dollar extra moest betalen om naast zijn vrouw en vierjarige(!) dochter te mogen zitten in het vliegtuig.

 

Binnenlandse vlucht

Zo, en dat steekt. Want waar de meeste luchtvaartmaatschappijen de vettax nog wat te ver vinden gaan, is het wel normaal om extra te laten betalen om bij je kinderen te mogen zitten? 141 dollar voor een binnenlandse vlucht?

 

Extra betalen

Ik snap heus wel dat luxeposities binnen het vliegtuig extra voor betaald mag worden. Maar betalen zodat je bij je kinderen mag zitten vind ik wel erg ver gaan. Laten we hopen dat de maatschappijen hier deze regel nog lang niet in gaan stellen

 

bron: http://travel.blog.nl/Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.