Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 10 december 2012 @ 20:27 door Travelboy , 1663 keer bekeken

 Eindhoven Airport is met een kleine 3 miljoen passagiers per jaar een populaire luchthaven geworden. Met relatief goedkope vliegmaatschappijen, zoals Wizz Air, Transavia en Ryanair, vliegt u naar een groot aantal Europese bestemmingen. Het is alleen jammer dat u voor het parkeren van uw auto ongeveer hetzelfde kwijt bent als voor uw vliegticket! Dat kan goedkoper en met een beetje moeite kan het zelfs gratis, als je maar weet waar je moet zijn.

 

Goedkoop parkeren
 Er zijn enkele commerciële parkeerterreinen, waarbij u uw auto bij de terminal overdraagt aan een medewerker die uw auto op een andere locatie parkeert en die u bij terugkomst met een shuttlebus weer naar uw auto brengen. De kosten zijn, afhankelijk van de periode, lager dan bij de lokale parkeerterreinen, maar u moet wel eerst reserveren. Op dit gebied is o.a. eazzypark actief. Wilt u echter geheel gratis parkeren dan komt u uit bij de volgende oplossing.

 

P en R Best, Spoorstraat 5684 AA Best
 Deze P+R parkeerplaats wordt veel gebruikt door forenzen van buiten de regio die werken in het centrum van Eindhoven. Lijn 145 brengt de reizigers o.a. naar Eindhoven Airport. De rit duurt ongeveer vijftien minuten en er zijn ca. zes tussenstops. U vindt deze Park + Rij parkeerplaats enkele minuten rijden vanaf afslag Best (28) aan de A2. Deze P+R is 7 dagen 24 uur geopend en is geheel gratis.

 

Bron: www.infonu.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.