Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 03 juni 2012 @ 03:03 door Travelboy , 1030 keer bekeken

Na het grote feest van de zeven nieuwe bestemmingen vanaf Düsseldorf-Weeze half mei, kunnen Ryanair en Airport Weeze zich vandaag al weer over het volgende jubileum verheugen: 5 jaar Ryanair-basis op Düsseldorf-Weeze.
 
Destijds waren er twee vliegtuigen gestationeerd die naar tien bestemmingen in Europa vlogen. Momenteel vliegen acht Boeing 737-800 vanaf Düsseldorf-Weeze naar 53 Europese bestemmingen. Nieuw in het programma zijn sinds 15 mei de bestemmingen: Chania, Thessaloniki, Bilbao, Jerez de la Frontera, Mahon, Pescara en Budapest. Vanaf 2 september biedt Ryanair ook vluchten aan van en naar Warschau/Modlin.

 

5jahreryanair-dsc8105.jpg

Het jubileum werd vandaag gevierd met een reusachtige verjaardagstaart.

 

Verjaardagstaart
 Met bijna 12 miljoen passagiers realiseren Airport Weeze en Ryanair een zeer positieve ontwikkeling sinds de start van Ryanair in de Niederrhein in april 2003. Het vijfjarig jubileum van de basis hebben de medewerkers van de luchthaven en Ryanair samen gevierd met een reusachtige verjaardagstaart.
 
Verheugd
 Jana Skornicka, Sales & Marketing Executive van Ryanair voor Duitsland, verheugt zich over het jubileum: "Wij danken de luchthaven Düsseldorf-Weeze voor de goede samenwerking en verheugen ons ook in de toekomst op een succesvolle samenwerking. Het feit, dat sinds de opening van onze basis hier in 2003 al bijna 12 miljoen passagiers met ons vanuit de Niederrhein naar aantrekkelijke reisbestemmingen in Europa gevlogen zijn, is een bewijs voor ons succes."
 “Dankzij de Ryanair-basis heeft Airport Weeze zich in de laatste 5 jaar tot de 3e grootste luchthaven in het Land NRW ontwikkeld. Onze Nederlandse en Duitse passagiers weten de snelle en gunstige nonstop-verbindingen op de juiste waarde te schatten”, vult Ludger van Bebber, directeur van Airport Weeze aan.

 

bron: www.kliknieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.