Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 03 juli 2012 @ 21:31 door Travelboy , 916 keer bekeken

transavia.com slaat deze winter haar vleugels uit om nog meer passagiers naar de winterzonbestemmingen te brengen. Vanaf 11 oktober vliegt transavia.com vanaf Airport Weeze (Niederrhein - Duitsland) naar de zeer populaire Spaanse vakantiebestemmingen Alicante (3x per week) en Malaga (4x per week). Voor het uitvoeren van deze vluchten wordt op Airport Weeze een transavia-toestel gestationeerd. Hiermee zet transavia.com de strategie door om de winterzonbestemmingen verder uit te breiden.

 

Naast bovenstaande nieuwe routes wordt het aantal vluchten naar met name de Canarische Eilanden en Marokko opgevoerd. Tijdens de kerstperiode worden er naar het aantrekkelijke en inmiddels populaire Dubai 3 extra vluchten uitgevoerd.

 

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: “Wij zien nog steeds groei in het vliegen vanuit de regio, met name Rotterdam en Eindhoven. Tevens is er voldoende ruimte in de markt om hieraan Weeze toe te voegen en onze ‘evergreen’ zonbestemmingen van hieruit aan te vliegen. Zo versterken we onze positie in zowel de Nederlandse als de Duitse markt.”

 

Daarnaast zijn de vluchtschema’s naar de stedenbestemming sterk verbeterd. De verblijfsduur kan beter worden benut en een korte break of citytrip is, ook in de winter, voor de klant nog aantrekkelijker.

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.