Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 21 december 2017 @ 20:04 door Travelboy , 785 keer bekeken

Duitse piloten van Ryanair leggen morgen om 05.00 uur het werk neer. De actie duurt tot 09.00 uur, meldt de Duitse vakbond Vereinigung Cockpit (VC).
 
Ryanair zou woensdag met de vakbond spreken over arbeidsvoorwaarden, maar zei op het laatste moment af. Ryanair zou niet akkoord zijn gegaan met twee van de vijf afgevaardigden van de vakbond. Dit leidde tot grote woede bij de bond.
 
Vorige week liet Ryanair nog weten voortaan wel te willen onderhandelen met de vakbond. VC gelooft hier niets meer van. "De belofte van Ryanair om onderhandelingen te voeren met de VC, kan alleen worden gezien als een nieuwe PR-stunt", zegt de Duitse vakbond.
 
Veel Nederlanders vliegen met Ryanair vanuit Keulen, Weeze of Bremen. Tussen 05.00 uur en 09.00 uur zouden er morgen drie vluchten vanuit Keulen vertrekken, vijf vanuit Weeze en één vlucht van Bremen. "Voor ons is nog niet duidelijk of deze vluchten doorgaan", zegt een woordvoerder van Vliegveld Weeze. "Wij raden passagiers aan om de website van Ryanair in de gaten te houden."
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.