Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 06 september 2017 @ 20:49 door Travelboy , 612 keer bekeken

Ryanair, Europa’s nr. 1 airline heeft vandaag (6 september) als onderdeel van het programma ‘Always getting better’ de nieuwe gereduceerde bagagetarieven aangekondigd (en verhoogd toegestane gewicht bij check-in bagage) om meer klanten aan te moedigen bagage in te checken en het aantal klanten met 2 bagages te verminderen bij de gate. Aangezien te veel klanten gebruik maken van de 2 gratis handbagages van Ryanair en met een hoge laadfactor (97% in augustus) is er niet genoeg ruimte in de cabine voor dit volume bagages wat aanleiding geeft tot instap/vlucht vertragingen.

Om meer klanten aan te moedigen hun bagage in te checken en om het aantal bagages in de cabine te verminderen zal Ryanair de volgende wijzigingen in het bagagebeleid introduceren voor alle vluchten vanaf 1 november:
 
-Het toegelaten gewicht voor bagage stijgt van 15kg tot 20kg voor alle bagages
-De standaard inchecktarieven worden verminderd van €/£ 35 tot €/£ 25 voor een 20kg bagage
-Alleen Priority Boarding-klanten (inclusief Plus, Flexi Plus en Family Plus) mogen twee handbagages op het vliegtuig brengen
-Alle andere (dus niet-prioritaire) klanten mogen alleen een kleinere draagtas aan boord van het vliegtuig meenemen, terwijl hun tweede (grotere) handbagage in het ruim (kosteloos) wordt geplaatst.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.