Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 30 maart 2017 @ 15:10 door Travelboy , 836 keer bekeken

Op 6 april start FlixBus met tientallen verbindingen naar de luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS). In de loop van de zomer zullen nóg meer verbindingen, vooral vanuit de Randstad, Brabant en Limburg, volgen. Één van de grootste Europese luchthavens is daarmee ook dagelijks per FlixBus bereikbaar.

 

In april begint FlixBus ermee om tientallen steden in Duitsland, Frankrijk en zelfs Tsjechië direct aan te sluiten op Schiphol. In mei en juni zullen vooral ook Nederlandse steden zoals Eindhoven, Rotterdam, Den Haag en Heerlen en Duitse steden in de nabijheid van de Duits-Nederlandse grens volgen. De nieuwe luchthavenbussen maken deel uit van een nieuwe bedrijfstak. In Duitsland starten onder meer bussen naar de luchthaven Berlijn Tegel.

 

De eerste verbindingen vanuit Nederland naar de luchthavens in Brussel, Parijs en Frankfurt zijn al zeer succesvol. Rosa Donat, perswoordvoerster FlixBus: “Met de luchthavenbussen bedienen we zelfs de reizigers die buiten Europa op vakantie gaan. Op die manier willen we het huidige OV aanvullen en voor een slimme integratie tussen de verschillende transportmiddelen zorgen. Nu al werken we samen met Air Canada en South African Airlines; reizigers van deze airlines kunnen met FlixBus gratis naar de luchthaven reizen.”


bron: www.travelpro.nl

 

 

Directe links vanaf Amsterdam Schiphol

vanaf 6.4.: Lille, Brussel, Parijs, Hannover, Halle, Leipzig, Dresden, Praag
vanaf mei/juni: Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen, Aken, Antwerpen, Keulen, Bonn, Koblenz, Karlsruhe, Stuttgart, Ulm, Augsburg, MünchenReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.