Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 22 november 2017 @ 00:40 door Travelboy , 779 keer bekeken

De procedure voor gedupeerde passagiers van Air Berlin om een vordering in te dienen bij de Duitse curator is nu gewijzigd. Gedupeerden worden verzocht om een bericht van de curator af te wachten. De curator heeft dit recentelijk bekend gemaakt. Hij verzoekt crediteuren voorlopig niet zelf contact op te nemen.

Procedure

 

De aangewezen curator (Lucas Flöther) is verantwoordelijk voor de vereffening van de failliete boedel van Air Berlin. Passagiers die een vordering hebben op de gefailleerde vliegtuigmaatschappij wordt verzocht om af te wachten tot de curator contact met hen opneemt.

 

De curator zal schriftelijk contact opnemen met alle crediteuren tussen nu en het einde van het jaar. In die brief wordt dan verdere informatie gegeven en een gepersonaliseerd vorderingsformulier meegestuurd.

Wat kunt u nog doen?

 

Momenteel hoeft u niets te doen. De curator neemt zelf contact met u op. Heeft u tegen het einde van 2017 geen brief ontvangen? Dan kunt u uw vordering in januari 2018 online indienen op de website www.airberlin-inso.de. Dit kan tot 1 februari 2018.

 

Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze juristen.

 

Bron: www.eccnederland.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.