Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 15 november 2017 @ 00:23 door Travelboy , 802 keer bekeken

Volgens Corendon-oprichter Atilay Uslu is de vakantie-aanbieder "niet naar Maastricht Aachen Airport gekomen om weer snel te vertrekken." Dat zegt Uslu in gesprek bij de talkshow Avondgasten op L1.

 

Vertrouwen
Uslu wil het vertrouwen van de reiziger winnen door perspectief te bieden voor de lange termijn. "In het verleden waren er hier luchtvaartmaatschappijen die weer snel vertrokken. Dat heeft een deuk in het vertrouwen van de consument opgeleverd. Ik investeer niet voor niets 10 miljoen euro in deze Limburgse luchthaven."

 

Twaalf Europese bestemmingen
De maatschappij maakte dinsdag bekend vanaf Maastricht naar twaalf verschillende Europese bestemmingen te vliegen, in totaal zeventien keer per week. Corendon zal een toestel permanent stationeren in Maastricht en zal daarvoor ook personeel aantrekken. "Wij zijn hier om te blijven", aldus de oprichter.

 

Winter
De plannen liegen er niet om. "Nu hebben we alleen in de zomer al die bestemmingen vastgelegd, van april tot en met oktober", zegt Uslu. "Maar ik wil in de winter ook naar verre warme oorden vliegen vanaf Maastricht, zoals Gambia en Egypte."

 

140.000 passagiers
De topman verwacht jaarlijks 140.000 passagiers vanaf Maastricht-Aachen Airport te vervoeren. "De eerste 2500 reserveringen zijn nu al binnen, terwijl we het pas vandaag bekend hebben gemaakt."

 

Bron: www.1limburg.nl

 

Wel leuk om te melden: wij hadden dit routenieuws al op 2 oktober. Alle landelijke media en websites gespecialeerd in luchtvaart pas vandaag.

Zie http://goedkoop-vliegen-low-cost-carriers.clubs.nl/blog/detail/112451_corendon-breidt-flink-uit-op-maastrichtReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.