Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 16 november 2017 @ 20:21 door Travelboy , 687 keer bekeken

Prijsvechter easyJet meldt dat het maximale gewicht per koffer van 20 kilo naar 23 kilo verhoogt wordt. Ook komt er een nieuwe gewichtsklasse van maximaal 15 kilo voor reizigers die een kort uitje maken.
 
Gewicht
Voorheen was het maximale gewicht per koffer twintig kilo bij de luchtvaartmaatschappij uit het Verenigd Koninkrijk, vanaf nu mogen reizigers drie kilo meer meenemen op hun vlucht. Voor reizigers die een kortere periode weg gaan heeft de maatschappij een nieuwe gewichtsklasse geïntroduceerd. Dit houdt in dat passagiers nu een tas van maximaal vijftien kilo kunnen meenemen.
 
Prijs
Passagiers kunnen, enkel online, aangeven of ze gebruik maken van de nieuwe gewichtsklasse van vijftien kilo of 23 kilo. Reizigers die een tas van vijftien kilo meenemen betalen daarvoor 8,99 pond (10,08 euro), voor een tas van 23 kilo betalen passagiers van easyJet 13,99 pond (15,68 euro). Als men met familie of vrienden reist mag het totale gewicht aan bagage samengevoegd worden als ze op dezelfde vlucht zitten en op de boeking staan.
 
Aanpassing
Andrew Middleton, directeur van easyJet zegt over het nieuwe bagagebeleid: “bijna de helft van onze passagiers hadden het laatste jaar een tas bij van vijftien kilo of minder, terwijl miljoenen andere klanten meer gewicht mee wilden nemen dan we voorheen toestonden. Dit nieuwe beleid past beter bij de vraag van onze klanten”.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.