Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 13 juni 2017 @ 00:25 door Travelboy , 765 keer bekeken

Air Berlin kondigde in december 2016 aan een overeenkomst te hebben gesloten met Etihad Investment Company LLC voor wat betreft de verkoop van de aandelen die het indirect had in NIKI Luftfahrt GmbH.

 

Vandaag hebben Air Berlin en Etihad bevestigd dat deze verkoop plaatsvindt op een in overleg te bepalen moment en overeenkomstig de regelgeving van de Europese Unie. Etihad en Air Berlin zullen op termijn meer informatie verstrekken. Totdat deze verkoop afgerond is, blijft NIKI opereren als afzonderlijke businessunit binnen de Air Berlin Group met een focus op vrijetijdsbestemmingen op korte en middellange afstand.

 

Het NIKI-vluchtschema voor de winter van 2017 is inmiddels gepubliceerd en alle boekingen blijven geldig. Thomas Winkelmann, chief executive officer van Air Berlin: “Binnen de groep zullen er twee duidelijk afzonderlijke divisies zijn: vluchten naar langeafstandsbestemmingen en naar zakelijke bestemmingen in Duitsland en de rest van Europa worden uitgevoerd door Air Berlin vanuit Düsseldorf en Berlijn.

 

“Als losstaande businessunit biedt NIKI vluchten naar populaire vrijetijdsbestemmingen voor vakantiegangers. Hiermee zijn zowel het nieuwe Air Berlin als de vrijetijdsbusiness die wordt verzorgd door NIKI voorzien van de juiste organisatie en middelen, totdat de overname van NIKI is afgerond.”

 

bron: www.travel-magazine.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.