Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 25 juli 2017 @ 15:30 door Travelboy , 968 keer bekeken

easyJet, heeft vandaag aangekondigd dat het meer dan 1.200 mensen gaat werven als cabinepersoneel, zowel op tijdelijke als permanente basis. Dit komt door de verdere groei van de luchtvaartmaatschappij.

 
easyJet, dat met meer dan 270 vliegtuigen op zo’n 880 routes vliegt in 31 landen, werft mensen voor de positie van cabinepersoneel op alle 28 Europese bases, waaronder Schiphol.  De nieuwe medewerkers gaan werken op de vloot van moderne Airbus-vliegtuigen, waaronder de nieuwste A320neo’s. De medewerkers komen in een enerverende tijd bij easyJet en ze krijgen toegang tot diverse beloningen, goede trainingen en kansen om hun carrière verder te ontwikkelen.
 
Het nieuws volgt easyJet’s aankondiging eerder dit jaar over zowel de werving van 450 nieuwe piloten als nieuwe mogelijkheden voor First Officers om door te groeien tot de positie van Captain.
 
easyJet heeft momenteel meer dan 6.900 leden van het cabinepersoneel in dienst die ‘het eerste gezicht’ zijn van de operatie, er voor zorgen dat easyJet voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en jaarlijks aan meer dan 70 miljoen passagiers hun vriendelijke service verlenen.
 Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden via careers.easyjet.com.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.