Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 @ 17:11 door Travelboy , 837 keer bekeken

Norwegian krijgt op de trans-Atlantische long-haul routes vanuit Spanje concurrentie van twee A330’s van LEVEL. Dit is de naam van de nieuwe long-haul LCC van IAG.
 
 
Met LEVEL gaat IAG de concurrentie met Norwegian aan op de trans-atlantische routes vanuit Spanje. De maatschappij moet in juni 2017 van start gaan. Barcelona is de eerste basis van de maatschappij. Low-cost carrier Vueling kan vanaf die luchthaven als feeder dienen.
 
 
De eerste bestemmingen van de carrier werden al eerder bekend en zijn Los Angeles, Oakland, Buenos Aires en Punta Cana. De nieuwe carrier maakt tijdelijk gebruik van twee A330’s van Iberia met plaats voor 314 passagiers. Ook de crew is van de Spaanse flagcarrier.
 
 
Reizigers mogen bij de maatschappij één stuk bagage gratis meenemen. Wie premium-economy vliegt, mag daarnaast ruimbagage meenemen en kan de gewenste stoel selecteren. Passagiers in economy class betalen voor een maaltijd. Voor alle reizigers is inflight-entertainment beschikbaar. Een internetverbinding is te koop vanaf negen euro.
 
 
“LEVEL is een nieuw en opwindend merk van IAG. Het brengt een stijvol en moderne aanpak van vliegen. De prijzen zijn nog beter betaalbaar. LEVEL wordt IAG’s vijfde grote airline. Het vult onze bestaande airlines mooi aan”, aldus Willy Walsh, CEO van IAG.
 
 
Boeken kan op: www.flylevel.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.