Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 23 oktober 2011 @ 12:41 door Travelboy , 1091 keer bekeken

Vanaf 24 oktober kunnen voordelige tickets van transavia.com worden geboekt door leden van de HEMA ‘lekker weg club’. De HEMA lekker weg club is een uniek lidmaatschap voor HEMA klanten. Hiermee kunnen zij voor 29 euro per jaar een jaar lang gebruik maken van diverse last-minute aanbiedingen met vaste lage tarieven, waaronder de vluchten van transavia.com.
 

Met dit initiatief richten beide organisaties zich op het aanbieden van aantrekkelijke last-minute reizen voor het hele gezin. De vluchten van kunnen maximaal zeven dagen vooruit worden geboekt en hebben een maximale verblijfsduur van twee weken. Ideaal voor een stedenreis, wintersport- of ontspannen zonvakantie.
 

Willem Hondius, Commercieel Directeur transavia.com: “We ontwikkelen steeds nieuwe manieren om de Nederlandse consument relevante aanbiedingen te doen. Met de deelname aan de HEMA ‘lekker weg club’ bieden we met de meeste en leukste bestemmingen en onze scherpe prijzen een uniek concept voor een grote groep HEMA klanten.”


 
Alle vluchten die via de HEMA ‘lekker weg club’ beschikbaar zijn, betreffen retour tickets en zijn inclusief belastingen en toeslagen. Ze worden aangeboden tegen vaste prijzen, in drie prijscategorieën. transavia.com biedt de last-minute vluchten aan voor 69 euro, 79 euro of 99 euro all-in retour.
 

Het lidmaatschap voor de HEMA ‘lekker weg club’ kan worden afgesloten via de website van HEMA of in een van de HEMA-winkels via de aankoop van een tegoedpas.

 

bron: www.reisinbeeld.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.