Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 29 juni 2011 @ 18:46 door Travelboy , 1226 keer bekeken

Europa’s meest populaire luchtvaartmaatschappij, verheugt zich over een rond jubileumsgetal op haar basis in Düsseldorf (Weeze)*: na 8 jaren van succesvolle vliegoperaties in de Niederrhein hebben de Ieren daar vandaag haar 10-miljoenste passagier begroet. De gelukkige jubileumspassagiers waren het echtpaar Salah Eddine, die samen met hun kinderen na de landing uit Marrakesch hiermee werden verrast.

 

Het gezin, dat voor deze vlucht naar hun vaderland helemaal vanuit Amsterdam was gereisd, werd gefeliciteerd door Ludger van Bebber –directeur van Airport Weeze- en Henrike Schmidt, de verantwoordelijke Sales Manager voor Duitsland bij Ryanair. Dankzij de overhandigde waardebon staat een volgende Ryanair-vlucht naar Marokko niets meer in de weg.
 

Deze nieuwe mijlpaal in de succes-story van Ryanair in de Niederrhein was voor Henrike Schmidt aanleiding tot het volgende commentaar: Slechts enkele weken geleden hebben wij onze 60-miljoenste passagier in Duitsland gevierd – vandaag de 10-miljoenste passagier op Airport Weeze. Vanaf het moment dat wij onze vliegoperaties in de Niederrhein zijn gestart, is het hier een constant positieve en constructieve ontwikkeling geweest. Vanaf het begin hebben wij een grote interesse in de gunstige vliegtarieven kunnen vaststellen, die tot aan de dag van vandaag aanhoudt. Het feestelijke jubileumsgetal toont ook aan dat Düsseldorf (Weeze)* door de ligging, maar vooral ook door de nabijheid van de regio Rhein-Ruhr en het buurland Nederland, erg populair is.

 

Ludger van Bebber de directeur van Airport Weeze, vult aan: We zijn erg ingenomen met de 10-miljoenste Ryanair-passagier op onze luchthaven. Dit indrukwekkende aantal staat ook voor een zeer succesvolle en goede samenwerking en onderstreept tegelijkertijd de toenemende populariteit van de Ryanair-vluchten vanaf Weeze bij onze gemeenschappelijke Nederlandse en Duitse klantenReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.