Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 15 februari 2011 @ 01:47 door Travelboy , 1460 keer bekeken

Volgens het Duitse Handellsblat zijn de volgende Europe routes die low cost carrier Air Asia X introduceert naar Duitsland. Het Handelsblatt meldt dat Air Asia X de onderhandelingen met zowel Berlijn als Keulen heeft afgerond. Het is dus waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat deze routes gaan starten?

 

Na de in 2009 gestarte route vanaf Londen Stansted en de gisteren gestarte route vanaf Parijs Orly worden Berlijn en Keulen waarschijnlijk route 3 en 4 vanuit Europa naar Kuala Lumpur.

 

Vanaf Kuala Lumpur zijn aansluitingen naar heel veel Aziatische en Austalische bestemmingen.Reacties

  • Travelboy
    dinsdag 15 februari 2011, 23:47
    Ze hebben regelmatig spectaculaire aanbiedingen. En als je boekt als de vluchten net zijn vrijgegeven zeer betaalbaar. Daarnaast een ideale optie als je naar een minder courante bestemming in Azie wilt. Bangkok is natuurlijk een ander verhaal, omdat er op die route veel concurrentie is. De goedkope tarieven bij de regulieren zijn over het algemeen voor tickets waarbij je binnen 4 weken retour gaat. Ga je langer weg dan zijn de enkeltjes van Air Asia zeker goedkoper
  • henkcnx
    dinsdag 15 februari 2011, 19:26
    Helaas valt de prijs heel erg tegen als je niet in KL moet zijn. Net eens even bekeken wat een retourtje Londen-Bangkok kost en kom tot de ontdekking dat die even hoog is als dat je met China of Eva rechtstreeks vliegt van af Amsterdam. De reis naar Londen en later een Duitse plaats heb ik nog niet meegerekend. Henk.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.