Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 05 april 2011 @ 19:56 door Travelboy , 1102 keer bekeken

 Transavia wil graag de home carrier van Eindhoven Airport worden. ,,Dit jaar verdubbelen we daar al onze capaciteit. Ik denk dat we daarna nog een keer over de kop kunnen. Dan wordt het de thuisbasis van vijf tot zes toestellen’’, licht directeur Bram Gräber het plan toe om de belangrijkste maatschappij op Eindhoven te worden.

 

Schiphol (waar KLM de home carrier is) blijft voor Transavia de belangrijkste uitvalsbasis. ,,Maar de groei komt de komende jaren uit de regio. Van de luchthaven bij Rotterdam, wat de thuisbasis is van vijf tot zes toestellen. Maar nadrukkelijk ook op Eindhoven. Die luchthaven is interessant voor veel mensen uit het midden, zuiden en zelfs oosten van het land en vanuit Vlaanderen. Het aantal vluchten verdubbelen we daar dit jaar al tot veertig per week en we zijn daar nog niet klaar. Dat kunnen we nog wel weer een keer verdubbelen. De forse groei van het aantal boekingen in dat gebied bevestigt ons daarin’’, meent Gräber.

 

,,Ik weet dat de luchthaven Eindhoven nog een home carrier zoekt en dat willen wij wel zijn. Maar dan willen we wel hetzelfde tarief betalen als Ryanair dat ook actief is vanaf Eindhoven’’, eist de directeur. De ticketprijzen wil hij niet laten zakken tot het niveau van Ryanair. ,,We hebben scherpe prijzen, maar we willen niet absoluut de laagste zijn. Wij bieden een goed product en daarmee hebben de klanten een goede deal.’’

 

bron: www.haarlemsdagblad.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.