Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 17 juni 2011 @ 01:17 door Travelboy , 901 keer bekeken

EasyJet opent een nieuwe basis op de luchthaven van Southend, ten oosten van de de Britse hoofdstad Londen. Met ingang van april 2012 stationeert de Britse low cost carriers drie Airbus A319's op het vliegveld. EasyJet meldt te gaan vliegen op in totaal tien bestemmingen, waaronder Barcelona, Faro en Ibiza.
 
EasyJet zegt wekelijks zo’n zeventig vluchten uit te gaan voeren vanaf London Southend Airport, zoals de luchthaven officieel heet. De ticketverkoop start in juli. London Southend Airport wordt de twintigste basis in het easyJet-netwerk en de vierde in de omgeving van Londen.
 
London Southend Airport opent eind dit jaar een nieuwe passagiersterminal. Pal naast het vliegveld wordt een treinstation geopend. Per trein is Londen Liverpool Street Station dan binnen een uur te bereiken. Hetzelfde geldt voor Stratford, waar in 2012 de Olympische Spelen worden gehouden.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nl

 

Van de club: de 3 vliegtuigen worden overgeplaatst van Londen Stansted. Waarom verwacht ik nu dat Amsterdam één van de bestemmingen is waarop ze gaan vliegen?
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.