Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 04 oktober 2011 @ 01:21 door Travelboy , 1251 keer bekeken

EasyJet-oprichter Sir Stelios Haji-Iaonnou's lijkt geen plannen te hebben om met zijn nog op te richten luchtvaartmaatschappij Fastjet de concurrentie aan te gaan met easyJet. In plaats daarvan wil hij gaan strijden met British Airways en Virgin Atlantic op transatlantische routes, meldt de Sunday Telegraph. Stelios’ plannen voor de oprichting van een nieuwe carrier lekten vorige week uit.
 

De Britse zakenman van Grieks-Cypriotische afkomst heeft easyJet, waarin hij en zijn familie een aandeel van 37 procent bezitten, op de hoogte gesteld van zijn plannen een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten. EasyJet lijkt vooralsnog niet te hoeven vrezen voor een nieuwe concurrent. Stelios zou samen met andere entrepreneurs werken aan de oprichting van de nieuwe carrier.
 

Er was inmiddels al een website gelanceerd, waarop slechts staat: 'Fastjet.com by Stelios. Coming soon!'. Naast Fastjet zou Stelios een aantal andere namen overwegen voor zijn nieuwe luchtvaartbedrijf. Zo zou ook kortweg ‘Stelios’ gekozen kunnen worden als merknaam voor de luchtvaartmaatschappij, meldt de krant.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.