Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 01 juni 2011 @ 00:31 door Travelboy , 1066 keer bekeken

De Spaanse prijsvechter Vueling richt zich niet alleen op point-to-point reizigers, maar ook op overstappers. Met een tussenstop in Barcelona kunnen reizigers vertrekkend vanuit Amsterdam doorvliegen naar in totaal 29 bestemmingen, varierend van Miami tot Sint-Petersburg en Tel Aviv. Om overstappers over de streep te trekken stelt de maatschappij een aantal extra's in het vooruitzicht.

 

Als de overstap tussen de twee en vier uur duurt, krijgen zij gratis wifi op de luchthaven, kortingen in zowel winkels als restaurants en - speciaal voor de kids - gratis toegang tot een speeltuin. Als de overstap langer duurt dan vier uur, kunnen ze ook genieten van kortingen bij de Wellness Spa, de kapper en in een VIP-ruimte op de luchthaven.

 

De nieuwste bestemmingen die via Barcelona zijn te bereiken betreffen de Griekse eilanden Mykonos en Kreta, Toulouse, Genua, Boekarest, Tel Aviv en Sint-Petersburg. Maar ook Spaanse bestemmingen als Oviedo, Santiago, Granada, Vigo en Ciudad Real zijn via Barcelona bereikbaar.

 

Passagiers kunnen ook met Vueling naar Barcelona vliegen en vervolgens overstappen op een intercontinentale vlucht van Iberia. De Spaanse nationale carrier, medeaandeelhouder van Vueling, vliegt sinds kort vanaf de Catalanse hoofdstad rechtstreeks naar zowel Miami als Sao Paulo.

 

bron: www.zakenreisnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.