Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 20 december 2022 @ 13:30 door Travelboy , 238 keer bekeken

Otravo, het moederbedrijf van onder andere Vliegtickets.nl, is failliet verklaard. (vind hier alle dochtermaatschappijen) Enkele dagen geleden vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan. Vliegtickets.nl meldde toen op de eigen site dat alle activiteiten stil kwamen te liggen. een deel van de gedupeerden ziet waarschijnlijk niets terug van geld.

 

Otravo organiseert niet zelf reizen, maar bemiddelt in tickets, hotelreserveringen en autoverhuur: een tussenpersoon. Het bedrijf verklaarde vrijdag dat klanten die al een ticket hebben ontvangen zich geen zorgen hoeven te maken en geen actie hoeven te ondernemen. Reizigers die nog geen ticket hadden gekregen, kregen het advies om direct contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

 

Dat is ook wat ANVR, de brancheorganisatie voor reisorganisaties, adviseert: ,,Vliegtickets.nl acteert als tussenpersoon. Als mensen hun tickets, geprint en wel, hebben gekregen van de luchtvaartmaatschappij zijn ze waarschijnlijk veilig. Met de luchtvaartmaatschappij is niks aan de hand.


Het is problematisch voor de mensen die wel hebben betaald aan Vliegtickets.nl, maar geen ticket hebben ontvangen. Zij weten niet of er met hun geld is betaald.’’
(toevoeging goedkoopvliegenclub:. Heb je betaald met een creditkaart, dan kan je gebruik maken van hun garantieregeling)

 

bron: www.ad.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.