Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 08 december 2022 @ 01:52 door Travelboy , 271 keer bekeken

Keulen Bonn Airport biedt passagiers de mogelijkheid om een ​​vast tijdslot te reserveren voor veiligheidscontroles. De dienst, bekend onder de naam 'CGNGateWay', beoogt wachttijden te verkorten met een meer gerichte aansturing van passagiersstromen.

 

“De nieuwe service geeft onze passagiers de mogelijkheid om hun reis nog beter te organiseren en een vast tijdstip voor hun veiligheidscontroles in te plannen”, zegt Thilo Schmid, President en CEO van Flughafen Köln/Bonn GmbH. “Door processen continu door te ontwikkelen en te digitaliseren, optimaliseren we onze procedures met onze passagiers in gedachten.”

 

 

 

 

Keulen Bonn Airport biedt passagiers de mogelijkheid om een ​​vast tijdslot te reserveren voor veiligheidscontroles. De dienst, bekend onder de naam 'CGNGateWay', beoogt wachttijden te verkorten met een meer gerichte aansturing van passagiersstromen. Afbeelding: Keulen Bonn Airport

 

Reizigers die online geboekt hebben gaan op de normale manier naar de centrale security area in Terminal 1 en gebruiken op een geboekt tijdstip een aparte ingang naar een geselecteerde control lane. Het boeken van een tijdslot via 'CGNGateWay' kan vanaf 72 uur tot maximaal een uur voor vertrektijd. De timeslots zijn te boeken op vaste tijden met een tussenpoos van een kwartier. Het nieuwe systeem moet zorgen voor een betere en consistentere bezetting van de rijstroken.

 

Er zijn ook plannen om naast online boeken ook boekingskiosken in de terminals te plaatsen.

 

Bron: www.futuretravelexperience.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.